Bazár parking 2000 logó

4030 Debrecen, Vágóhíd u. 10-12

Telefon: +36 30 945 0922
+36 52 440 545

A BAZÁR PARKING 2000 Kft bemutatása

A BAZÁR PARKING 2000 Kft. 2000.10.01.-én alakult.  Fő tevékenysége: Takarítás, szemétszállítás, hó eltakarítás, síkosság-mentesítés és egyéb eseti jelleggel végzendő tevékenység.

A BAZÁR-PARKING 2000 Kft. azzal a céllal jött létre, hogy takarítási, tisztítási, kommunális- és hulladékszállítási, hó eltakarítási, síkosság mentesítési és egyéb eseti jelleggel végzendő tevékenységeket végezzen a Debrecen Városi Önkormányzat tulajdonában lévő -a Debreceni Közterület Felügyelet által üzemeltetett - Debrecen város valamennyi piacán (Nagypiac, Helyi Kirakodó Vásár, Kispiacok, stb.), illetve a piacokon lévő illemhelyeket üzemeltesse.

2001-ben megrendelőink száma megnövekedett. Megbízást kaptunk a Debreceni Hőszolgáltató Zrt-től  hőközpontjainak, hőfogadó állomásainak takarítására, a gerincvezeték melletti területek tisztántartására, kommunális hulladék szállítására. Megközelítőleg 400 egységénél végezzük ezt a tevékenységet. Ebben az évben nyertük el Debrecen városban megrendezésre kerülő vásárok előkészítési, takarítási és szemétszállítási munkáit is, amit  azóta is társaságunk végez. (Őszi és Tavaszi nagyvásár, Gyermeknap, Majális, Augusztus 20, Fenyőfa vásár, Aranycsen-gő vásár, stb.) A Virágpiac tavaszi kirakodását, illetve őszi bepakolását is társaságunk végzi, illetve a virágpiacon a takarítást, hulladékszállítást.

2002-től megrendelőink közé tartozik a Debreceni Közlekedési Zrt., melynek parkolóiban takarítási tevékenységet végzünk. A Debreceni Hőszolgáltató Szerviz Kft.-vel is ebben az évben kötöttünk szerződést a városban lévő közmű alagút takarítására (kb. 12 000 fm nagyságú terület). Megközelítőleg 30 kis és középvállalkozás veszi igénybe jelenleg is hulladékszállítási szolgáltatá-sainkat, melyek a teljesség igény nélkül a következők:


Mobil WC-ket adunk bérbe nagyobb rendezvényekre, úgymint,

2008. augusztus hónaptól pályázaton elnyertük a Debreceni Vízmű Zrt. Központi Irodaházának, valamint telephelyeinek /Vértesi u., Benczur Gy.u., Balmazújvárosi út, Vámos-pércsi u./ takarítási munkáit. 2009. február hónaptól pályázaton pedig a Debreceni Sportuszoda takarítását is elnyertük.
Társaságunk folyamatosan fejlődik, megrendelőink száma növekszik.
2005 évtől kiépítettük és működtetjük ISO 9001: 2001 minőségi rendszert.
2007 évtől kiépítettük és működtetjük 14001:2005 Környezetirányítási rendszert.
2013 évtől kiépítettük és működtetjük ISO 26000:2011 Szervezeti társadalmi felelősségvállalás rendszerét.
2013 évtől kiépítettük és működtetjük MEBIR 28001 Munkahelyi egészségvédelmi és biztonság-irányítási rendszerét.

Cégünk jelenleg 62 fő alkalmazottat foglalkoztat.
Feladatainkat /alvállalkozó bevonása nélkül/ saját, korszerű speciális gépeinkkel és a hozzájuk tartozó eszközeinkkel /konténerek/, szakmai gyakorlattal rendelkező munkavállalókkal, vala-mint megfelelő szakemberek irányításával végezzük. A munkatársak egységes formaruhában, a szolgálati /munkaköri leírás/ utasításokat messzemenően figyelembe véve végzik.

Cég filozófiánk: Legjobb reklámunk megrendelőink, mert helyettünk a munkavégzésünk minősége és értéke beszél.

Takarítási tevékenységünk során különös hangsúlyt fektetünk az állagmegóvó, környezetbarát technológiák alkalmazására, melyek megfelelnek a Magyar Szabvány előírásainak, valamint az Európai Unió követelmény rendszerének is eleget tesz. A tisztaságot, a rendet és a minőséget összetartozó fogalomként kezeljük. A takarítási tevékenysé-get magas szintű technológiával, környezetbarát tisztítószerekkel végezzük.

Célunk a megrendelőink teljes körű kiszolgálása a szerződésben foglalt munkák maradéktalan színvonalas végrehajtása, a gazdaságosság és a minőség figyelembevételével.